Rehabilitering av bolig fra 1952 ( Underveisbilder )

Her kommer en liten oppdatering på rehabilitering av eneboligen. Kjelleren i dette huset hadde høyde på 214 og kunne ikke bli godkjent som leilighet ettersom vi her skal ha egen inngang.

Vi tok oss derfor bryet med  å pigge opp guvet for å øke takhøyden som nå ble 227 ferdig høyde etter vi har lektet ned for spotter og varmekabler. Dette for å få leiligheten godkjent.

Det ble nedlagt radonsperre i grunnen.

 

Her er underveisbilde fra badet. Straks elektrikker har fått lagt varmekabel skal gulvet støpes med fall og flislegger starte,

Dette rommet var før brukt som tankrom. Her sto det en 1500 liter stor parafintank, som vi har fått demontert og kjørt bort.

Her skal det bli soverom med malte mdf panelplater og ferdigmalt takpanel i 4,4m lengde.


Dette blir den nye gangen. Her er det utskjært i betongskonstruksjonen til ny inngang. Her gikk det før en trapp fra hovedplan og ned i denne entren.

Denne peisen skal vi bevare, kun males opp. Denne har stått slik siden byggeår. Vi har fått satt inn ny stålpipe i i ovnen.


Demontstasjonsbilde høyde gammelt/nytt

 


Bilde tatt fra gulv, mot tak. Takene er nedlektet med 48x48 og hengt opp i betongtaket med vinkeljern.

 Her ser vi ett før bilde.

 

Følg oss videre på veien :) "snekkertips" på facebook

 

#oppussing #rehabilitering #snekkertips #veiledning #kjøkken #bad #soverom# stue# peis #snekker #våtrom

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Snekkertips

Snekkertips

30, Drammen

Jeg er en Takst og Tømrermester som driver med i all hovedsak med nye boliger for salg og mye eierskifterapporter som meglere trenger ved boligsalg.

Kategorier

Arkiv

hits