På jakt etter bolig?

Er du på jakt etter bolig i Modum?

Se vårt flotte video av huset vi har for salg.

https://www.youtube.com/watch?v=tfOhtYuwJPo



 

 

Huset ligger til kr 4.690.000,-

 

Kort om eiendommen:

Flott familiebolig med utleieleilighet, praktisk planløsning og god plass. Eiendommen gir et meget godt inntrykk. Her er det mulighet for gode leieinntekter. Estimerte leieinntekter til utleiedel kan betjene et lån på ca. 1.500.000,- til 1.700.000,-.

Innhold:

Hoveddelen inneholder:

Underetasje: Hall med trapp, soverom, flislagt bad med dusjkabinett, servant og toalett, vaskerom med vaskekum, varmtvannsbereder, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Sportsbod i forbindelse med inngangsparti.

1. Etasje: Fordelingsgang, romslig stue med utgang til syd-vest vendt vinkel-terrasse, kjøkken med plass til spisestuemøbler , 2 soverom, flislagt bad med dusjkabinett, servant, toalett, samt bod.

Tilknyttet underetasjen er det også en romslig leilighet med egen usjenert uteplass.
Inneholder: Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, romslig soverom, innvendig bod, samt bad med toalett, servant, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten er romslig og har egen usjenert uteplass.

Standard:

Boligen holder en god standard med 14 mm eikeparkett og fliser på gulv. Vegger og himling hovedsakelig med ferdigmalte mdf-plater.

Alle badene er flislagte og holder en god standard. Kjøkkeninnredning fra Sigdal kjøkken av typen Scala i hoveddelen og Uno i leiligheten. Til kjøkkeninnredningene følger det med integrerte hvitevarer fra Simens som induksjon platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. De samme hvitevarene følger også til leiligheten.

Innvendig trapp leveres fra Fagtrapp i hvit utførelse. Trappen er forskriftsmessig med rekkverk/ håndrekke på begge sider. Boligen leveres også med sentralstøvsuger.

Fyring/Oppvarming:

Varmekabler på alle bad, vaskerom og i entré/ hall. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det monteres stålpipe med moderne peisovn fra Jøtul f3.

Beliggenhet:

Modum kommune ligger midt i Buskerud med om lag 13 500 innbyggere. Kommunen er i vekst med stadig tilvekst av flere innbyggere hvert år. Bygda er kjent for sitt vakre landskap og at det er et godt og trygt sted og bo. Kommunen satser på gode kommunale tjenester, godt kulturtilbud og muligheter for et godt friluftsliv. Furumo Idrettspark ligger ca. 5 minutters kjøring unna og kan by på opplyste helårs turløyper, svømmehall, friidretts- og kunstisbane. Kyststien "Modum på lags" strekker seg fra Vikersund i nord mot Åmot i syd.
Av severdigheter i nærheten er Vikersund Hoppsenter med verdens største skiflyvningsbakke som er kjent for de aller fleste. Videre kan både Krøderbanen med damptog og Blåfarveværket med kunstutstillinger, gruveturer og barnas bondegård nevnes som nære attraksjoner. Idretten har gode arenaer og har blant annet fostret tidenes mestvinnende skiskytter, Ole Einar Bjørndalen. Åmot er distriktssenteret sør i Modum med et livlig handelssentrum med et godt utvalg av forretninger, caféer, apotek og bank. Bygdas moderne kulturhus med bibliotek og kino, samt flere av landet kjente helse- og rekreasjonsinstitusjoner som Modum Bad og Vikersund Kurbad er lokalisert i Vikersund. Vikersund er distriktssenteret nord i Modum, ca. 10 minutters kjøring fra Mælumenga. Modum er kjent for et stort dugnadsmiljø og stolthet til egen bygd, noe som preger hele kommunen.

Vi ønsker velkommen til den flotte kommunen vår og føler oss trygge på at dere vil trives her og oppleve Modum som et fantastisk sted å bo!

Adkomst:

Enkel adkomst fra Åmot sentrum. Kjør nordover på Eikerveien og ta opp Mælumveien ved skilt til Engersetra. Følg denne oppover til skilt merket med Frøyas vei til venstre. Følg denne veien et lite stykke til du ser boligen/ tomten på høyre side.

Parkering:

Parkering på egen gårdsplass. Selger kan gi pris på levering og oppsett av garasje om ønskelig.

Overtakelse:

Boligen er klar for overtakelse. Oppgi ønsket overtagelsestidspunkt i budskjema.

Byggemåte:

Boligen blir oppført med grunnmur av betong. Yttervegger av bindingsverk som er kledd med panel, grunnet og malt ett strøk med hvit beis. Vinduer med isolerglass. Sort takstein på taket. Terrasserekkverket leveres med impregnerte materialer.

 

Kontakt Eiendomsmegler 1

Irene Skretteberg

472 55 428

 

Ønsker du privatvisning eller har tekniske spørsmål vedrørende bygget, ta kontakt her eller via vår facebook side.

Byggmestern1@gmail.com

Mob: 970 83 225

 

 

#snekkertips #Oppussing #Nybygg #boligsalg #eiendomsmegler1 #interiør #boligstyling

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Snekkertips

Snekkertips

30, Drammen

Jeg er en Takst og Tømrermester som driver med i all hovedsak med nye boliger for salg og mye eierskifterapporter som meglere trenger ved boligsalg.

Kategorier

Arkiv

hits